Inferno Larm

Inferno Ljudbarriär

Inferno Inferno barriär


Inferno i verkligheten

Inferno på ett Däcklager
Inferno tål tuff behandling
Inferno skyddar bensinstation
Inferno skyddar ICA Nära och Gym

Inferno Ljudbarriär är en unik och kraftfull larm siren som effektivt stoppar inkräktare vid dörren genom att avge ett  outhärdligt ljud – du står helt enkelt inte ut!


 

 

Inferno Mobile SystemInferno Mobile System

  Inferno Mobile System är nästa generations larmsystem. Denna unika produkt verkar inte bara som en traditionell siren utan också som en ljudbarriär. Inferno Mobile System är ett unikt och kraftfullt snabbinstallerat larmsystem som effektivt stoppar inkräktare vid dörren genom att alstra ett outhärdligt ljud. Inferno Mobile System täcker en yta upp till 70 kvadratmeter och flera enheter kan kopplas samman för att täcka större områden.
Skyddad volym För riktad verkan eller en volym upp till 150 m3
Storlek L=685mm B=106mm H=40mm
Vikt 1,7 kg
Frekvensomfång 2-5 kHz
Akustisk effekt 125-127 ±1 dB(A) @ 1m valbart
Inbyggt batteri 9.6V, 1800 mAh, Ni-MH
Livslängd batteri 3 år
Strömförbrukning 12-16V DC, < 150mA
Funktionstid vid kontinuerlig signal > 30 minuter
Standby utan underhållsladdning Upp till 72 timmar
Temeraturområde -10°C – +60°C / 14° – 140°F
  Detta är Inferno Mobile System: Närvaron av ett aktivt Inferno Mobile System försvårar brottslig aktivitet under de minuter som förlöper mellan utlöst larm och vaktbolagets eller polisens ankomst. Uppgiften är att skydda platsen under denna kritiska tidsperiod.Ljudkällan med det patenterade ljudspektrat alstrat av Inferno Mobile System är ytterst svår att lokalisera. Detta medför att inkräktaren har svårt att bli kvitt orsaken till plågan. Trots detta är ljudet ofarligt. Det skapar inte bestående hörselproblem enligt vetenskapliga undersökningar.Inferno Mobile System skyddar effektivt och lämpar sig för t.ex. garage, arbetsbodar, mässor och butiker.Inferno Mobile System är lätt att installera och består av detektor, ljudbarriär och key fob.Inferno Mobile System har ett inbyggt sabotageskydd och batteri. Det yttre höljet är tillverkat i aluminium och stål vilket gör det mycket robust och hållbart

 

Inferno Wireless SystemInferno Wireless System

  Inferno Wireless System är nästa generations larmsystem. Denna unika produkt verkar inte bara som en traditionell siren utan också som en ljudbarriär. Inferno Wireless System är ett komplett larmsystem som effektivt stoppar inkräktare vid dörren genom att alstra ett outhärdligt ljud. Du använder din mobiltelefon för sätta på/stänga av larmet samt mottaga larm. Inferno Wireless System täcker en yta upp till 70 kvadratmeter och flera enheter kan kopplas samman för att täcka större områden.
Skyddad volym För riktad verkan eller en volym upp till 150 m3
Storlek L=685mm B=106mm H=40mm
Vikt 1,9 kg
Frekvensomfång 2-5 kHz
Akustisk effekt 125-127 ±1 dB(A) @ 1m valbart
Inbyggt batteri 9.6V, 1800 mAh, Ni-MH
Livslängd batteri 3 år
Strömförbrukning 12-16V DC, < 600mA
Funktionstid vid kontinuerlig signal > 30 minuter
Standby utan underhållsladdning Upp till 56 timmar
Temeraturområde -10°C – +60°C / 14° – 140°F
In och utgångar In 2 NO/NC, 1 NC och 1 Ut 1 NO/NC
Kommunikation SMS/GMS
  Detta är Inferno Wireless System: Närvaron av ett aktivt Inferno Wireless System försvårar brottslig aktivitet under de minuter som förlöper mellan utlöst larm och vaktbolagets eller polisens ankomst. Uppgiften är att skydda platsen under denna kritiska tidsperiod.Ljudkällan med det patenterade ljudspektrat alstrat av Inferno Wireless System är ytterst svår att lokalisera. Detta medför att inkräktaren har svårt att bli kvitt orsaken till plågan. Trots detta är ljudet ofarligt. Det skapar inte bestående hörselproblem enligt vetenskapliga undersökningar.Inferno Wireless System skyddar effektivt och lämpar sig för t.ex. garage, arbetsbodar, mässor och butiker.Inferno Wireless System är lätt att installera och består av larmsändare SMSCOM, detektor, ljudbarriär och key fob.Inferno Wireless System har ett inbyggt sabotageskydd och batteri. Det yttre höljet är tillverkat i aluminium och stål vilket gör det mycket robust och hållbart

 

Vi jobbar aktivt med passivt brandskydd