×

Är du vår nya medarbetare i Stockholm?

Hem » Nyheter » Är du vår nya medarbetare i Stockholm?

Jobbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av dream team? Brinner du för försäljning och att skapa kundnytta? Just nu söker vi på Eld och Vatten dig som vill jobba som kundansvarig säljare inom B2B. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att förhindra bränder i Sverige, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Stockholm som består av två kundansvariga säljare/konsulter men du har även stöd av kollegor i andra delar av Sverige som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter. Du kommer även att arbeta i team tillsammans med våra konsulter. I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av Eld och Vattens produkter och tjänster. En viktig del av rollen är att bygga goda relationer och skapa förtroende hos dina kunder och samarbetspartners.

För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens miljö för att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som kundansvarig säljare är:

 

  • Försäljning av Eld och Vattens produkter och tjänster
  • Skapa långsiktiga och goda relationer och förtroende för dina kunder
  • Utveckla och utmana kunderna för att skapa mervärde och kundnytta

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en av Sveriges största leverantör inom passivt brandskydd med tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi vill gärna att du beskriver i din ansökan hur just du som anställd hos oss på Eld och Vatten kan bidra till företaget utveckling.

Som person känner du troligtvis igen dig i följande:

Du är bra på att skapa relationer som ger ett förtroendeingivande intryck genom att vara väl insatt och leverera det du lovar. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman. Att arbeta med kostnader, intäkter, vinst och marknad känner du dig trygg med. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig säljare bör du ha följande kompetens:

 

  • Några års erfarenhet från säljande roller inom B2B med eget budget- och kundansvar
  • God datavana
  • Erfarenhet att arbeta i ett CRM system
  • Det är meriterande med erfarenhet inom brandskyddsbranschen
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • B-körkort är ett krav

 

I tjänsten utgår du ifrån hemmet eller kontorshotell i närheten av din bostad, tjänstebil ingår i arbetet. Vi har även grupplivsförsäkringsordning, pensionsordning samt friskvårdsbidrag. Vi ser framemot din ansökan snarast, dock senast 31 maj.

 

Varmt välkommen med din ansökan till Försäljningschef Jens Andersson  jens@eldochvatten.se för mer info kan du även ringa på 0709-603419. www.eldochvatten.se