×

Larm

Hem » Larm

 

Inferno Larmsystem 

Inferno är nästa generations larmsystem. Denna unika produkt verkar inte bara som en traditionell siren utan också som en ljudbarriär. Inferno är ett komplett larmsystem som effektivt stoppar inkräktare vid dörren genom att alstra ett outhärdligt ljud. Valfria mobiltelefoner mottager larm. Inferno täcker en yta upp till 70 kvadratmeter eller upp till 5 meter beroende på vilket system man väljer. Fler enheter kan kopplas samman för att täcka större områden.

Närvaron av ett aktivt Inferno larm försvårar brottslig aktivitet under de minuter som förlöper mellan utlöst larm och vaktbolagets eller polisen ankomst. Uppgiften är att skydda platsen under denna kritiska tidsperiod.

Ljudkällan med det patenterade ljudspektrat alstrat av Inferno är ytterst svår att lokalisera. Detta medför att inkräktaren har svårt att bli kvitt orsaken till plågan. Trots detta ät ljudet ofarligt. Det skapar inte några bestående hörselproblem enligt vetenskapliga undersökningar.

Inferno Strobocop LED är ett ljuslarm som skapar ett förblindande och intensivt blixtljus som gör det omöjligt för inkräktaren att se och är utrustat med ett oregelbundet blixtmönster för att chocka och disorientera.

Inferno har även larm som dimkanon i tre olika modeller 600i, 2200i och 1100i för olika miljöer. 

Det yttre höljet är tillverkat i aluminium och stål vilket gör det mycket robust och hållbart. 

Larmen är lätt att installera.