×

Om oss

Hem » Om oss

Eld & Vatten är ett familjeföretag som startade som handelsbolag 2009, ombildades 2012 till EOV Sverige AB och ägs av bröderna Erik, Johan och Björn Wahlström.

Eld & Vatten samlar marknaden av byggtekniska produkter, tjänster, forskning och kompetenser som bidrar till att brandtrygga byggnader, gamla som nya. Bolaget har haft en stadigt tillväxt sedan start med god lönsamhet och expansionstakt.

Eld & Vatten framtida ambition är att växa varumärket till att bli den ledande aktören på den svenska marknaden, tillsammans med marknadens främsta tillverkare, tryggad distribution och en väl underbyggd support.

Vi är importör och distributör av flera ledande produkter och lösningar inom passivt brandskydd.

Vi tillhandahåller FB Firebreather brandventiler, de enda som förhindrar brandgenomträngning i hålrum, med omedelbar verkan, och är testade upp till EI90. Perfekt för TAKFOT & FASAD då brandspridning ska stoppas.

Vi har högkvalitativa brandskyddsfärger för både trä, stål, betong mm.

För att bibehålla brandcellsgränser har vi även ledande lösningar inom rörgenomföringar. Mulcol och EZ-Path systemen ligger i framkant vad gäller dessa lösningar och är EI-testade och godkända.

Eld & Vatten hjälper även till med konsulttjänster med egen personal så som brandskyddsdokumentation, brandskyddsbeskrivning & brandskyddsinventering samt den nya utbildningen Brandfarliga Arbeten.

 

 

 

nordic-fire-blue-300x54 Sauland5-276x300 nbt svbflogo-300x47