×

Vi söker fler medarbetare inom försäljning!

Hem » Nyheter » Vi söker fler medarbetare inom försäljning!

Eld & Vatten söker fler medarbetare inom försäljning passivt förebyggande byggnadstekniskt brandskydd!

Om Eld & Vatten:

EOV Sverige AB // Eld & Vatten är ett starkt expanderande företag med ett flertal starka och innovativa agenturer inom passivt förebyggande byggnadstekniskt brandskydd. Vi är importör av världsledande produkter inom passivt & förebyggande brandskydd så som brandskydd och flamskyddsfärg/lack med bästa möjliga brandskydd för trä och stål. Vi är även importör av de patenterade Firebreather brandventiler från Securo, vilka är de enda med ett omedelbart skydd vid en brand som finns på marknaden.

Vi erbjuder:

Eld & Vatten erbjuder en inspirerande och utvecklande säljroll i en grupp med god stämning och högt i tak med goda förtjänstmöjligheter. I takt med att du lär dig tjänstens möjligheter och kundernas behov kopplat till dessa, kommer du varva detta arbetssätt med kundbesök i egen regi. Vi ser långsiktigt på våra anställda och våra kunder och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Vi vill satsa på våra anställda långsiktigt och söker någon som går in med samma inställning. Vi har huvudkontor i Stenungsund i Bohuslän, samt avdelningskontor i Danderyd & Hindås. Våra stora marknader ligger naturligtvis nära de större städerna, och ser det därför som en fördel att du finns i närheten av de större orterna.

Din profil:

Vi söker efter personer som helst har erfarenhet från brandskyddsarbete. Även byggnadsteknisk erfarenhet är en fördel. För att lyckas i rollen som säljare krävs att du älskar kundmöten och försäljning då våra nya medarbetare kommer att vara mycket ute hos både nya och befintliga kunder. Du är en produktexpert med initiativ, driv och vilja att få saker utförda med högt resultat. Vi ser det som en stor fördel om du är social, engagerad, lätt för att skapa kontakt, samt att du även ger kunden en proffsig känsla efter ditt besök. Vi har allt ifrån småföretag till stora koncerner som kunder.

 

Låter detta intressant, då är du välkommen att kontakta Erik Wahlström på telefon 0708-224040 alternativt erik@eldochvatten.se.